Tüm Seyahat İhtiyaçlarınız için Aytucar Size Yeter

Tüm Seyahat İhtiyaçlarınız için Aytucar Size Yeter

Tüm Seyahat İhtiyaçlarınız için Aytucar Size Yeter

Türkiye’ye gelen her üç turistten birini ağırlayan; tatilseverlerin gözdesi Antalya, Mastercard'ın en iyi seyahat destinasyonları analizine göre Dünyanın en çok ziyaret edilen 10. şehri.

Ortadoğu ve Avrupa’ya ek olarak, yatırımcılarının gözdesi Antalya’ya, Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan Hindistan'dan direkt uçuşlar başladığını duymuş muydunuz?

Antalya ve çevresini keşfetmek için en pratik yol, Aytucar’dan bir araç kiralamak!

Deniz, kum, güneş ve upuzun sahillerinin yanı sıra; doğası, tarihi, kültürel değerleri, spor tesisleri, kongre alanları ve sağlık turizmi ile de öne çıkan bu çılgın metropolü gezmekle bitiremezsiniz. Golf turnuvaları, 30’a yakın tropik meyveyi üretebilen uçsuz bucaksız bahçeleri, Noel Baba müzesi ve daha birçok yeri görmek, eşsiz anılar biriktirmek isteyenlerin imdadına uygun fiyatlı araç kiralama firmaları koşmakta.

Antalya Havalimanı Ucuz Araç Kiralama açısından ilk akla gelen yerlerden biri olsa da kurumsal firmalarla çalışmak son derece önemli. Her geçen gün ürün portföyünü geliştiren Aytucar; kampanyalı fiyatları, kamu çalışanlarına yaptığı indirimleri, başta Antalya Havalimanı olmak üzere şehrin birçok noktasına yayılan profesyonel kiralama ofisleri ile yerli yabancı tüm müşterilerin yüzünü güldürüyor. Üstelik uzun dönem araç kiralama ve filo kiralama konusunda da son derece başarılı.

İster ekonomik bir araç; ister üst segment veya daha lüks bir çözüm arayın, ayağınızı yerden kesecek bir maceraya Aytucar farklı ile atılabilirsiniz. Antik kentler ve tiyatrolar; plajlar, şelaleler ve koylar tüm güzellikler kısacası koca bir kent elinizin altında olsun istemez misiniz? O halde gelin seyahat planlarınıza araç kiralamayı da dahil edelim.

Neden Araç Kiralamalıyım?

Araç kiralamak pratik ve hızlı olduğu kadar ekonomik de bir çözümdür. Hususi aracınız uzun yolculuklar için yeterli gelmeyebilir, masraflı tamirler çıkarabilir veya bagaj hacmi yetersizdir. Birçok şehirde yakıt için ödeyeceğiniz tutardan çok daha fazlasını toplu taşıma için harcayabilirsiniz. Kısacası ziyaret ettiğiniz şehirde özgürce gezmek için araç kiralama gibisi yoktur.

Kiralık araçlar; GPS sistemleri, çocuk (bebek) koltuğu ve klima gibi seçeneklerle ayağınıza kadar getirilir. Yeni ve bakımlı oluşunun yanı sıra konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimini garanti eder.

Araç Kiralamanın Diğer Avantajları Nelerdir?

Uzun süreli araç kiralama, kısa süreli ekonomik ihtiyaçları kısa süreliğine bir kenara bırakırsak ciddi bir alternatif olarak karşımıza çıkmakta. Araba kiralamanın avantajlarını deneyimleyen bir kişi, aracının tamir ve bakım masraflarını düşünmek zorunda kalmaz, vergi ve sigorta ödemelerini unutur, gerektiğinde yedek araç hizmetinden yararlanır, arıza ve hasar gibi durumlarda endişe etmez, lastikleri bile değiştirilir.

Araç kiralama veya bir diğer adıyla rent a car; günden günde gelişen pazar hacmiyle, kararsız kalan veya çok sık araç değiştiren kullanıcıların da imdadına koşuyor. Adayları belli bir süre kiralayarak deneyimlemek başarı oranınızı artıracağı gibi fazla ödeme yapmanızı da engeller. Paranız cebinizde kalır.

Zamanınız sizler için değerli, neden can sıkıcı durumları düşünüp markalar ve modeller arasında kararsız kalasınız ki? Özetle kiralayın, hayatınıza ve sevdiklerinize odaklanın!

Kısa ya da uzun dönemli olsun araç kiralama hizmetinden faydalanmak istiyorsanız, Antalya Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra Aytucar’dan kiralık aracınızı teslim alabilir ve dönüş yaparken de aracı yine Antalya Havalimanına teslim edebilirsiniz.

Şehre havayolu ile gelmiyorsanız veya kararsız kaldıysanız endişelenmeyin; Gazipaşa, Işıklar, Alanya, Kundu, Belek ve Kemer Şehir ofislerimiz avantajlı fiyatları ve deneyimli kadroları ile tüm taleplerinizi 7/24 karşılayacak yeterlilikte!

Hızlı, Kaliteli ve Güvenilir | Antalya Filo Kiralama

Binek ya da hafif ticari araçları uzun dönemli kiralamak, ticaret hayatının risklerine aşina kişilerin sık tercih ettiği çözümlerden. İşletmenizin ihtiyacına uygun yeni araçlarınızı belirlemek isteyebilirsiniz. Karar vermeden önce, güncel kampanyalarımıza bir göz atmanızı öneririz.

Hem kurumsal hem bireysel araç kiralamak görebileceğiniz üzere farklı avantajlara sahiptir.

Antalya araç kiralama açısından yüzlerce farklı fiyat alternatifine ve firmaya sahip olsa da kurumsal firmaların deneyimlerine güvenmek önemlidir. Araç kiralama sektöründe 34 yıldır faaliyet gösteren Aytu Otomotiv A.Ş; Aytu-Filo Kiralama ve Aytu-Servis operasyonları ile etki alanını geliştiriyor, size ve sevdiklerinize aradığınız kaliteyi sunuyor.

Aradığınız soruların cevaplarını bulamadıysanız merak etmeyin, deneyimli danışmanlarımız aklınıza takılan tüm soruları cevaplamaya hazır!

 

E-Bültenimize Kayıt Olun

Fırsatları kaçırmamak için e-bültenimize kaydolun!